Hästarna

Gamborg’s Ric
e. Richman ue. Negro
2006


Ric är en valack med stor talang för dressyr. Han har lätt för att lära och är villig till arbete. Han är temperamentsfull, vilket är en fördel på tävlingsbanan. Han är känslig och har nerverna på utsidan, vilket ibland leder till att han ”kryper ur skinnet”. När man matchar honom rätt och han inte ser spöken i varje hörn får han riktigt fina poäng.
Ric är en häst som är rolig att rida varje dag. Ingen nybörjarhäst.
Utbildad:
Dressyr: MSV
Hoppning: Grundutbildad LC/LB
Tävlad:
MSV

Gamborg’s Rich Boy
e. Richman ue. Come Back II
2007


”Rickard”, som han kallas till vardags, är en stor och rörlig valack som kräver kondition av sin ryttare. Han har växt länge men börjar nu komma till rätta med sin kropp. Han tar en stund på sig att värma upp, men när 2 blir 1 ger han en riktigt trevlig ridkänsla. Gillar att hoppa!
Utbildad:
Dressyr: MSV
Hoppning: Grundutbildad LC/LB
Tävlad:
MSV

Mon Ami
e. Rocky ue. Abbé
2000

Mom Ami”Mona”, som hon kallas till vardags, är ett litet och ädelt sto. Att hon är just ett sto går inte att ta miste då hon är väldigt feminin och ”stoig”. Hon är en lättriden häst och kan göra de flesta krumelurerna i dressyrarbetet. Mona har tidigare haft en ryggskada (som hon sedan länge är friskförklarad ifrån) och har därför en maxvikt på sin ryttare på 70 kg, och hoppas nu endast av rutinerade ryttare med god balans och följsamhet. Hon är annars en bra nybörjarhäst då hon är trygg och stabil.
Utbildad:
Dressyr: MSV
Hoppning: MSV
Tävlad:
MSV

Well Done Bo
e. Wilton ue. Pik Senior
2007

”Bosse”, som han kallas i stallet, är en stor och snäll valack. Han är känslig och lätt för hjälperna. Han kräver en trygg och stabil ryttare för att komma till sin rätt då han kan ha nära till spänning. Mycket arbetsvillig och har lätt för rörelser. Bommar tar han sig an med skräckblandad förtjusning.
Utbildad:
Dressyr: MSV
Hoppning: Utbildning påbörjad
Tävlad:
Aldrig startad