Hästarna

Gamborg’s Ric
e. Richman ue. Negro
2006

Ric är en valack med stor talang för dressyr. Han har lätt för att lära och är villig till arbete. Han är temperamentsfull, vilket är en fördel på tävlingsbanan. Han är känslig och har nerverna på utsidan, vilket ibland leder till att han ”kryper ur skinnet”. När man matchar honom rätt och han inte ser spöken i varje hörn får han riktigt fina poäng.
Ric är en häst som är rolig att rida varje dag. Ingen nybörjarhäst.
Utbildad:
Dressyr: St George
Hoppning: Grundutbildad LC/LB
Tävlad:
MSV


Gamborg’s Rich Boy

e. Richman ue. Come Back II
2007

”Rickard”, som han kallas till vardags, är en stor och rörlig valack som kräver kondition av sin ryttare. Han har växt länge men börjar nu komma till rätta med sin kropp. Han tar en stund på sig att värma upp, men när 2 blir 1 ger han en riktigt trevlig ridkänsla. Gillar att hoppa!
Utbildad:
Dressyr: MSV
Hoppning: Grundutbildad LC/LB
Tävlad:
MSV


Mon Ami

e. Rocky ue. Abbé
2000

Mom Ami”Mona”, som hon kallas till vardags, är ett litet och ädelt sto. Att hon är just ett sto går inte att ta miste då hon är väldigt feminin och ”stoig”. Hon är en lättriden häst och kan göra de flesta krumelurerna i dressyrarbetet. Mona har tidigare haft en ryggskada (som hon sedan länge är friskförklarad ifrån) och har därför en maxvikt på sin ryttare på 70 kg, och hoppas nu endast av rutinerade ryttare med god balans och följsamhet. Hon är annars en bra nybörjarhäst då hon är trygg och stabil.
Utbildad:
Dressyr: MSV
Hoppning: MSV
Tävlad:
MSV


Alchemist

e. Sinndar ue. Lateral
2015

“Acke” är en snäll häst som kan ridas av alla. Lagom i temperamentet och bjudningen. Han gillar att hoppa.
Har tidigare tävlat i galopp.
Utbildad:
Dressyr: Lätt A
Hoppning: Utbildning påbörjad
Tävlad:
Aldrig startad


Clinton Jr

e. Helsinki ue. Bin Ajwaad
2015

Clinton är en känslig kille som ger en supertrevlig ridkänsla. Som ryttare behöver du vara i god balans med fina hjälper då Clinton annars kan bli lite osäker. Mycket arbetsvillig.
Har tidigare tävlat framgångsrikt i galopp.
Utbildad:
Dressyr: Lätt A
Hoppning: Utbildning påbörjad
Tävlad:
Aldrig startad


Riley

RileyRiley är en snäll kille som är perfekt för de yngre barnen då han är känslig men inte het. Han har i sina yngre dagar tävlat höga klasser i hoppning, men nu är han främst läromästare till barnen. Han är en riktig kompis som är med på det mesta.
Utbildad:
Dressyr: Lätt A
Hoppning: Msv
Tävlad:
Msv